Menu

Menuforslag


 

Forretter
Hummerbisque med friskkogt hummer
Halv hummer naturel med mayonnaise og citron
Hummersalat af friskkogte hummere med toast
Foie Gras terrine med syltede valnødder
Røget bornholmer laks med flødestuvet spinat
Rørt varmrøget laks og tatar af torsk med pesto og salat
Dampet laks ’Bellevue’ med rejer og asparges
Hvide asparges med friskpillede fjordrejer og sauce beurre fondu

Hovedretter
Kalvefilet med friske grøntsager, sauterede aspargeskartofler og kantarelsauce
Sprængt landand med fine grøntsager og flødeperberrodsauce
Helstegt oksehøjrebsfilet med ovnbagte løg, pommes maxime
samt bordelaise og bearnaise
Lammeryg med aspargeskartofler, friske grøntsager vendt i timian hertil lammesky og mintgelé
Helstegt dyreryg med tranebær, druer, sauterede kantareller, waldorfsalat samt vildtsauce

Desserter
Kold rabarbersuppe med vaniljeis og mynte
Chokoladekage med is og årstidens bær
Lun rabarbertærte med vaniljeis
Marineret ananas med vaniljeis
Tre slags hjemmelavet is
Chokoladekage the-creme med appelsinsauce
Salat af frisk frugt med råcreme tilsmagt Grand marnier
Creme brulée

Ovenstående er forslag som kan sammensættes efter ønske
(Varierer i forhold til sæson)

Ring til os for en uforpligtende snak på telefon 33 12 54 97