Menu
Det store kolde bord

Marineret sild med kapers og løg

Orangemarineret sild med appelsin, allehånde og rødbede

Hjemmelavet karrysild med løg, æbler og æg

Lune stegte sild i lage

Smørstegte rødspættefileter med hjemmelavet remoulade og citron

Røget ål med lun rørægHønsesalat af Bornholmerhane med bacon og karse

Hjemmelavet leverpostej med bacon, champignon og søde græskar

Ribbensteg med rødkål og agurkesalat

Nystegte lammefrikadeller med flødestuvet spinat

Helsteget oksefilet med hjemmelavet kartoffelsalat

Ostebord med radiser, druer og kiks

Frugtsalat af friske frugter med råcreme

Hertil serveres rigeligt af godt mørkt og hvidt brød.

 

KR. 550,00 pr. person - Minimum 10 pers.

For bordbestilling ring på tlf.: 33 12 54 97 mellem 10 -16.