Menu

Det store julebord

Marineret sild med kapers og løg

Orangemarineret "Julesild" med appelsin, allehånde og rødbede

Hjemmelavet karrysild med løg, æbler og æg

Lune stegte sild i lage

Gravad laks med sennepsdressing

Smørstegte rødspættefileter med hjemmelavet remoulade og citron

Røget ål med lun røræg

Husets sylte med hjemmesyltede rødbeder og stærk sennep

Hjemmelavet leverpostej med bacon, champignon og søde græskar

Ribbensteg med rødkål og agurkesalat

Glaseret juleskinke med stuvet grønkål

Andesteg med æbler, svedsker og gelé

Æbleflæsk

Ostebord med radiser og druer

Ris à l'amande med kirsebærsauce

Frugtkurv med nødder og dadler

Hertil serveres rigeligt af godt mørkt og hvidt brød

Kr. 550,00 pr. person


Alt serveres ved bordet

For bordbestilling ring på tlf.: 33 12 54 97 mellem 10 -16.