arrow down

Det store kolde bord

  • Marineret sild med kapers og løg
  • Orangemarineret sild med appelsin, allehånde og rødbede
  • Hjemmelavet karrysild med løg, æbler og æg
  • Lune stegte sild i lage
  • Smørstegte rødspættefileter med hjemmelavet remoulade og citron
  • Røget ål med lun rørægHønsesalat af Bornholmerhane med bacon og karse
  • Hjemmelavet leverpostej med bacon, champignon og søde græskar
  • Ribbensteg med rødkål og agurkesalat
  • Nystegte lammefrikadeller med flødestuvet spinat
  • Helsteget oksefilet med hjemmelavet kartoffelsalat
  • Ostebord med radiser, druer og kiks
  • Frugtsalat af friske frugter med råcreme
  • Hertil serveres rigeligt af godt mørkt og hvidt brød.

KR. 550,00
pr. person min. 10 pers.

For bordbestilling ring på tlf.: 33 12 54 97 mellem 10 -16.

langbordskaba_362x495_acf_cropped