Det store julebord
- Marineret sild med kapers og løg
- Orangemarineret “Julesild” med appelsin, allehånde og rødbede
- Hjemmelavet karrysild med løg, æbler og æg
- Lune stegte sild i lage
- Gravad laks med sennepsdressing
- Smørstegte rødspættefileter med hjemmelavet remoulade og citron
- Røget ål med lun røræg
- Husets sylte med hjemmesyltede rødbeder og stærk sennep
- Hjemmelavet leverpostej med bacon, champignon og søde græskar
- Ribbensteg med rødkål og agurkesalat
- Andesteg med æbler, svedsker og gelé
- Æbleflæsk
- Ostebord med radiser og druer
- Ris à là mande med kirsebærsauce
- Frugtkurv med nødder og dadler
- Hertil serveres rigeligt af godt mørkt og hvidt brød
- Alt serveres ved bordet
Kr. 650,00 pr. person
Det lille julebord
- Marineret sild med kapers og løg
- Hjemmelavet karrysild med løg, æbler og æg
- Orangemarineret “Julesild” med appelsin, allehånde og rødbede
- Gravad laks med sennepsdressing
- Smørstegte rødspættefileter med hjemmelavet remoulade og citron
- Husets sylte med hjemmesyltede rødbeder og stærk sennep
- Hjemmelavet leverpostej med bacon, champignon og søde græskar
- Ribbensteg med rødkål og agurkesalat
- Andesteg med æbler, svedsker og gelé
- Osteanretning med radiser, druer og rugkiks
- Ris à là mande med lun kirsebærsauce
- Hertil rigeligt af godt mørkt og hvidt brød
Kr. 475,00 pr. person
Julemenu 2020
- Hjemmegravad laks med rævesovs.
- Stegt landand med æbler, svedsker og ribsgelé
- Ris a l’amande med lun kirsebærsovs