Menuforslag
Forretter
- Hummerbisque med friskkogt hummer
- Halv hummer naturel med mayonnaise og citron
- Hummersalat af friskkogte hummere med toast
- Foie Gras terrine med syltede valnødder
- Røget bornholmer laks med flødestuvet spinat
- Rørt varmrøget laks og tatar af torsk med pesto og salat
- Dampet laks ’Bellevue’ med rejer og asparges
- Hvide asparges med friskpillede fjordrejer og sauce beurre fondu
Hovedretter
- Kalvefilet med friske grøntsager, sauterede aspargeskartofler og kantarelsauce
- Sprængt landand med fine grøntsager og flødeperberrodsauce
- Helstegt oksehøjrebsfilet med ovnbagte løg, pommes maxime samt bordelaise og bearnaise’
- Lammeryg med aspargeskartofler, friske grøntsager vendt i timian hertil lammesky og mintgelé
- Helstegt dyreryg med tranebær, druer, sauterede kantareller, waldorfsalat samt vildtsauce
Desserter
- Kold rabarbersuppe med vaniljeis og mynte
- Chokoladekage med is og årstidens bær
- Lun rabarbertærte med vaniljeis
- Marineret ananas med vaniljeis
- Tre slags hjemmelavet is
- Chokoladekage the-creme med appelsinsauce
- Salat af frisk frugt med råcreme tilsmagt Grand marnier
- Creme brulée
Ovenstående er forslag som kan sammensættes efter ønske
(Varierer i forhold til sæson)
Ring til os for en uforpligtende snak på telefon 33 12 54 97