arrow down

Menuforslag

Forretter

  • Hummerbisque med friskkogt hummer
  • Halv hummer naturel med mayonnaise og citron
  • Hummersalat af friskkogte hummere med toast
  • Foie Gras terrine med syltede valnødder
  • Røget bornholmer laks med flødestuvet spinat
  • Rørt varmrøget laks og tatar af torsk med pesto og salat
  • Dampet laks ’Bellevue’ med rejer og asparges
  • Hvide asparges med friskpillede fjordrejer og sauce beurre fondu

Hovedretter

  • Kalvefilet med friske grøntsager, sauterede aspargeskartofler og kantarelsauce
  • Sprængt landand med fine grøntsager og flødeperberrodsauce
  • Helstegt oksehøjrebsfilet med ovnbagte løg, pommes maxime samt bordelaise og bearnaise’
  • Lammeryg med aspargeskartofler, friske grøntsager vendt i timian hertil lammesky og mintgelé
  • Helstegt dyreryg med tranebær, druer, sauterede kantareller, waldorfsalat samt vildtsauce

Desserter

  • Kold rabarbersuppe med vaniljeis og mynte
  • Chokoladekage med is og årstidens bær
  • Lun rabarbertærte med vaniljeis
  • Marineret ananas med vaniljeis
  • Tre slags hjemmelavet is
  • Chokoladekage the-creme med appelsinsauce
  • Salat af frisk frugt med råcreme tilsmagt Grand marnier
  • Creme brulée

Ovenstående er forslag som kan sammensættes efter ønske
(Varierer i forhold til sæson)

Ring til os for en uforpligtende snak på telefon 33 12 54 97