Det store kolde bord
- Marineret sild med kapers og løg
- Orangemarineret sild med appelsin, allehånde og rødbede
- Hjemmelavet karrysild med løg, æbler og æg
- Lune stegte sild i lage
- Smørstegte rødspættefileter med hjemmelavet remoulade og citron
- Røget ål med lun rørægHønsesalat af Bornholmerhane med bacon og karse
- Hjemmelavet leverpostej med bacon, champignon og søde græskar
- Ribbensteg med rødkål og agurkesalat
- Nystegte lammefrikadeller med flødestuvet spinat
- Helsteget oksefilet med hjemmelavet kartoffelsalat
- Ostebord med radiser, druer og kiks
- Frugtsalat af friske frugter med råcreme
- Hertil serveres rigeligt af godt mørkt og hvidt brød.
KR. 845,00
pr. person min. 10 pers.
For bordbestilling ring på tlf.: 33 12 54 97 mellem 10 -16.